kurs - Øk fettforbrenningen

kurs - Øk fettforbrenningen


GI DEG SELV EN NY START!

En Ny Start -passer for alle! Ved å leve mer i harmoni med kroppens behov og naturlig rytme , og velge råvarer som holder fettforbrenningen oppe, vil du gradvis få en flatere mage og vinne kampen mot de overflødige kiloene for alltid.

Kurset "En ny start" er utviklet i samarbeid med lege, livsnyter og forfatter Berit Nordstrand. "En ny start" er en metode hvor du lærer deg trinn for trinn enkle byttetriks i kostholdet, til råvarer som bygger helse og forsterker treningseffekten. Gradvis økt aktivitet, individuell oppfølging, inspirasjon og nytelse hjelper deg til å nå dine mål!

Kurset går over 12 uker - 7 kvelder med inspirerende foredrag og personlig oppfølging av sertifisert Spenst Livsstils Coach. I tillegg får du hjemmeoppgaver og treningsutfordringer i løpet av kursperioden

Med kurset ønsker vi å gi folk enkle metoder for å komme seg opp av sofaen og bli motivert steg for steg til å ta bra valg for å kunne bli den beste utgaven av seg selv.

TAR DU UTFORDRINGEN? MELD DEG PÅ KURS I DAG!

Vi fokuserer på tre viktige elementer: Mosjon - Mat - Mestring! Kurset heter En Ny Start -passer for alle! Ved å leve mer i harmoni med kroppens behov og naturlig rytme , og velge råvarer som holder fettforbrenningen oppe, vil du gradvis få en flatere mage og vinne kampen mot de overflødige kiloene for alltid.

LES KURSBESKRIVELSE OG LAST NED BROSJYRE HER!

Ta kontakt med ditt lokale Spenst senterr for oppstart av En ny start programmene! 


Spenst Brygga (Fredrikstad)Vis tilbud
Spenst FørdeVis tilbud
Spenst HaldenVis tilbud
Spenst JessheimVis tilbud
Spenst LillehammerVis tilbud
Spenst MossVis tilbud
Spenst LommedalenVis tilbud
Spenst Skjebergsenteret (Sarpsborg)Vis tilbud
Spenst TrysilVis tilbud
Spenst ÅrnesVis tilbud

Levert av Spectra AS - Powered by Webon Personvern