Dine fordeler


SPENST FRIENDS LOJALITETSPROGRAM

Som Spenst Friends-medlem får du overraskelser, kuponger, rabatter og spesialtilbud fra Spenst og samarbeidspartnere. I tillegg får du tips og råd innen kosthold, trening og mye mer. Ved innmelding i Spenst Friends vil du motta sms og e-post. Innmelding er gratis og åpent for alle. 

FOR REGISTRERTE MEDLEMMER PÅ ET LOKALT TRENINGSSENTER 

Som medlem på et lokalt treningssenter har du som Spenst Friends medlem ekstra tilgang til en rekke gode løpende rabattavtaler med våre partnere rundt om i landet. Disse avtalen kan du fritt benytte lokalt eller når du er på reise! Disse fordelene får du som medlem av et treningssenter tilgang til ved å laste ned vår Spenst App.

FOR FØRSTEGANGSREGISTRERING I SPENST FRIENDS

REGISTRERING

Spenst Friends vårt GRATIS lojalitetsprogram gir deg bl.a. følgende:

  • Rabatt fra 5-30% på trening og treningsprodukter som kan innløses på din lokale Spenst avdeling/senter
  • Rabatt og tilbud fra 5-40% på ordinære priser i samarbeid med våre partnere innen treningsutstyr, reiser, telefoni, overnatting m.m.
  • Verdikuponger som kan innløses på våre Spenst avdelinger/senter
  • Treningstips innen kosthold og helse
  • Nyhetsbrev innen kosthold og helse.

Sjekk dine Spenst Friends fordeler her eller last ned vår app som gir lett tilgang til dine lokale og nasjonale avtaler

Velg det senteret du tilhører i rullgardinmenyen nedenfor. Så trykker du "Vis mine fordeler". Hvis du klikker på butikkene eller telefonnumrene, vil du kunne søke etter dem på gulesider.no eller komme til butikkens egen hjemmeside. (PS: hvis Gule sider ikke finner butikknavn, forsøk å klikk på telefonnummeret.). Klikk på "Adr." for å søke etter adressen i kartet.

Har du lastet ned vår app, vil den raskt vise deg veien til nærmeste samarbeidspartner med rabatter til deg.Husk å velge sentertilhørighet før du klikker "Vis mine fordeler"


Sport og helsereiser logo