Du må tørre å satse!

Du må tørre å satse!


Forvandlingen har vært enorm på alle områder for SPENST Vestby som åpnet dørene til sitt nye, flotte senter tidligere i høst. De har sett lyset etter å ha flyttet fra en kjeller til nye, flotte, lyse lokaler.

Tekst: Bente Ytrearne Petrussen, Technogym Norge Norsk Fitness Handel 

De nye lokalene til SPENST Vestby ligger strategisk plassert ved siden av jernbanestasjonen i Vestby. Det er god plass og senteret disponerer 1850 kvm som er lyse og moderne. Her er det flotte fasiliteter for både store og små. SPENST Vestby har siden 1999 holdt til i mindre og mørkere lokaler i en kjeller. Det har betydd mye både for eier, ansatte og medlemmer å kunne flytte inn i de nye lokalene.

Et treningssenter for alle
- Vi kan nå tilby alt av produkter som de fleste medlemmer etterspør. Tilbudet vårt retter seg til alle fra junior til senior. Vi er stolt av å være et treningssenter for alle, smiler Cecilie.

- I tillegg kan vi tilby våre medlemmer og ansatte SPENST tverrfaglig klinikk, så her vil de aller fleste finne alt under samme tak slik at de blir fornøyde, fortsetter hun. Hele treningssenteret er utstyrt slik at det kan tilpasse seg konkurransesituasjon i nærområdet. Dette kan være alt fra å holde åpent ubemannet eller å utvide tilbudet til medlemmene.
- Vi har forberedt oss på å kunne ta opp konkurransen dersom det skulle bli aktuelt, sier Cecilie.
- Ved å kunne tilby innbyggere i Vestby kommune nye freshe store, lyse lokaler, lengre åpningstilbud, bredere gruppetreningstilbud, dyktige instruktører og treningsveiledere når vi mange flere enn tidligere. Det har gitt uttelling, fortsetter hun.

50 % økning det siste året
Du må tørre å satse! Det er viktig for daglig leder, Cecilie Hagen. Med målbevisst og strategisk jobbing det siste året har Cecilie sammen med sine kolleger hatt en økning i medlemsbasen på nesten 50 %. Energi og handlekraft
Cecilie Hagen, startet opp som instruktør for tolv år siden og har bakgrunn fra både SATS og Elixia-systemet. Før denne tiden har hun vært innom både reiseliv og hotell/kongress.

- Skulle nok ha vært lærer, smiler Cecilie. Jeg liker å være til stede og trives når det er varierte arbeidsoppgaver, gjerne litt skift. Derfor jobber jeg litt kvelder og helger. Cecilie setter pris på å ha litt variert arbeidstid og har innsett at 8-16 jobb ikke er hennes stil.

- Fra tiden i Elixia har jeg høstet erfaring og bygget mest kompetanse. De gjør mye bra og riktig med tanke på utvikling av egne medarbeidere. Rett og slett målbevisst og strategisk jobbing, beskriver Cecilie.

- Fra tiden i Elixia har jeg høstet erfaring og bygget mest kompetanse. De gjør mye bra og riktig med tanke på utvikling av egne medarbeidere. Rett og slett målbevisst og strategisk jobbing, beskriver Cecilie.

Ingen trylleformel, men beinhard jobbing
- Ved så store endringer er det er viktig å ha med seg de rette menneskene på laget. At flere kan bidra med ulik kompetanse gjør at vi kan lage gode produkter til våre kunder. Dette er noe vi prioriterer. Det er mye beinhard jobbing og det er viktig å ha med seg kolleger som vil stå på. Det er selvfølgelig utfordringer når man skal gjennom store endringsprosesser, og ikke alle ønsker å være med, men sånn er det i de fleste organisasjoner. Vi ser fremover, avslutter jubilanten. (Cecilie fylte 40 år den dagen vi var på besøk).

 

 


<< Tilbake
Levert av Spectra AS - Powered by Webon Personvern