Treningen er bare en del av det hele!

Treningen er bare en del av det hele!


Spenst er opptatt av å tilrettelegge et best mulig treningstilbud for våre medlemmer - en "lav terskel" for nybegynnere og et bredt tilbud for de aktive.

På Spenst er treningen bare en del av det hele - miljøet, atmosfæren, tilgjengeligheten, renheten, kvaliteten og ikke minst instruktører og personalet, er viktige for å skape en totalopplevelse som tilfredstiller medlemmenes forventninger.

Spenst er en medlemsklubb hvor vi jobber langsiktig og i samarbeid med våre medlemmer, slik at vi fornyer oss og sørger for at vi blir en del av våre medlemmers livsstil. Vi har bl.a. følgende medlemsfordeler som til sammen øker garantien for en sunn og aktiv livsstil sammen med oss;

1. Treningsguiden

Dette er vårt unike opplærinsgsprogram som garanterer at du kommer i gang og få gode treningsresultater

2. Fordelskortet

Unikt program som gir deg rabatter i mange butikker lokalt - å ha medlemskort på Spenst kan lønne seg.

3. Treningstilbud

Spenst gir det beste treningstilbudet lokalt. I tillegg kan du gjestetrene på våre andre Spenst sentre i landet til kr. 20,-

4. Treningskonsept

Trening for alle. Vi har stor bredde og kompetanse som gjør at vi kan ta i mot både ung og gammel, de med ekstra behov for oppfølging og hjelp og de som er i stand til å trene på egen hånd.

5. Treningsmiljø

Spenst er og skal alltid tilstrebe seg til å være et møtested med godt sosialt miljø.

6. Personale

Vi sørger for å gi deg trygghet i å investere i kvalifiserte og motiverte medarbeidere med genuin interesse for trening. Hos oss skal du føle deg trygg. Du skal vite at du ikke er alene eller risikerer å ikke få den hjelpen du kunne tenke deg.

7. Motivasjonsprogram og aktiviteter

På Spenst vil du oppleve kontinuerlige aktiviteter for å stimulere til motivasjon

8. Treningsveileder og personlig trener

Vi sørger for å gi våre medlemmer treningsprogrammer for alle nivåer fra utrent til trent. Vi tilbyr også individuell oppfølging eller personlige trenere som følger deg under treningen.

9. MiniSpenst

På våre Spenst sentre har vi barneaktivitet eller barneparkering, avhenging av hva du er ute etter av tilbud til dine barn. Aktiviten går fra 4 til 16 år, og varierer i tilbud fra senter til senter. Den organiserte treningen for barn i sal er et supert tilbud til familier som ønsker å trene på samme sted, for å dele av å holde seg i aktivitet.

10. Beliggenhet

Spenst har sentre sentralt liggende i ditt lokalmiljø med enkel tilgang med buss, bil, tog eller sykkel. Vi har som mål å tilby fri parkering på alle våre sentre.

11. Åpningstider

Spenst er kjent for lange åpningstider tilrettelagt for individuelle behov. Se lokale åpningstider.


<< Tilbake
Levert av Spectra AS - Powered by Webon Personvern