Mental trening for alle

Mental trening for alle


Unik mulighet! Spenst, i samarbeid med iMax:Focus, gir deg tilgang til proffenes metode. Kun 249,- for Spenstmedlemmer, kjøp treningsprogrammet i dag!

Mental trening for alle
Mange tror at man enten må være toppidrettsutdøver eller «psyko» for å praktisere mental trening, det er en myte. Alle kan ha utbytte av mental trening, enten det er foreldre som skal aktivere barn, musikere som skal holde konsert, ledere som skal sette opp strategier, leger, pasienter, mosjonister, rett og slett alle som trenger å være fokusert for å oppnå best resultat. Og forskning viser at det fungerer!

Hva er mental trening?
Mental trening er øvelser, et redskap som øker din evne til å bli mer effektiv og utvikle dine psykologiske ferdigheter, slik at du på best mulig måte kan utnytte dine fysiske ressurser. Trening vil si at du arbeider målrettet og regelmessig over tid og det krever egeninnsats. 

Hvorfor selger Spenst et mentalt treningsprogram?
Vi i Spenst jobber aktivt for å gi våre medlemmer det de trenger for å lykkes med treningen. Vi vet at det er lett å starte treningen på høsten, men at det kan være vanskelig å opprettholde en jevn treningsfrekvens gjennom året. Unnskyldningene og bortforklaringene er mange, men som regel bunner det ut i konsentrasjonsproblemer, mangel på motivasjon og målsetting. 

Ved å bli bevisst på hvilken rolle det mentale spiller, som f.eks. motivasjon, målsetting, selvtillit, konsentrasjon og mestring av stress, er det større sjanse for å lykkes med fysisk trening. Spenst ønsker nå å sette større fokus på mental trening gjennom samarbeidet med iMax:FOCUS.

iMax:FOCUS er et konsept bygget opp av sterke aktører innenfor idrett og musikk, idrettspsykologer ved Olympiatoppen og musikere hos Universal Music Group. Nå tilbyr vi programmet «Mental fokus» til redusert pris, kun for Spenstmedlemmer.

«Mental fokus» er utviklet av Anne Marte Pensgaard, fagansvarlig i idrettspsykologi ved Olympiatoppen i Norge.

Kjøp motivasjonsprogrammet «Mental fokus» fra 249,-kun for Spenstmedlemmer her

Les hva utøverne sier om «Mental fokus» her

 


<< Tilbake
Levert av Spectra AS - Powered by Webon Personvern