SAMARBEID MED UNDER ARMOUR

SAMARBEID MED UNDER ARMOUR


Spenst har inngått samarbeid med Under Armour. Dette medfører at du i tiden fremover vil se våre ansatte i Under Armour klær.

UNIK TEKNOLOGI

Under Armour er kjent for sin unike teknologi og kvalitet i sine klær. Vi synes dette er ekstra spennende og vil sørge for at våre medlemmer blir kjent med denne teknologien og får lyst til å prøve merket!

Vi kan sterkt anbefale Under Armour som treningstøy. Her er litt av de spennende tekniske kvalitetene som klærne har:

HeatGear:

Under Armour HeatGear stoff har overlegen svette transport, slik at man holder seg kjølig, tørr og lett. Disse supre tekniske klærne har komfort av bomull og beholder passformen vask etter vask.

ColdGear:

Alle disse produktene er 2 lags. Plaggene kombinerer et glatt hurtig tørkende ytterlag med et mykt og børstet indre lag for varmeisolering og fuktransport. Behandles slik at svette lukt ikke setter seg i plagget. Flatlocsømmer hindrer gnaging. Meget slitesterke klær som holder passformen vask etter vask. Bruksområdet er meget bredt og fungerer optimalt under kjøligere forhold hvor man blir varm og svett.

 

ColdGear Infrarød:

ColdGear infrarød bruker et mykt, termo-ledende indre belegg for å absorbere og beholde din egen kroppsvarme. Med et mykt og glatt stoff som gir total komfort. Med 4-veis stretch konstruksjon forbedrer man mobiliteten, samtidig som man beholder passformen til plagget. Moisture TransportSystem transporterer svette vekk fra kroppen.

Storm1:

Storm teknologi: Disse plaggene er vinn- og vannavstøtende. Etter 30 vask vil produktet fortsatt ha 70% effekt. Produktene er 2 lags, hvor de indre laget er mykt og børstet for å holde på varmen, mens ytterlaget er glatt. Perfekt for trening og fritid.

All Season Gir:

AllSeasonGear fungerer optimalt på grunn av sin innovative tekstil-konstruksjon. Det er designet for å håndtere temperaturforskjeller og gjennom meget god pusteevne og transport av fuktighet, er det med å bidra til økt komfort hos utøveren.

Threadborne:

Threadborne er en teknologi som transporterer mer fukt ut fra kroppen\ plagget.

Det er ikke elastan I Threadborne-produktene. Elastan hinderer fukttransport, men gjør produkter mer elastisk.

Threadborne er uten elastan, men like elastisk, og det transporter bedre fukt.


<< Tilbake
Levert av Spectra AS - Powered by Webon Personvern